Contact

0745 957 380 / 0740 015 185

Despre noi

De ce si cum

a aparut acest brand

Înțelegând importanța mobilierului calitativ și dorind să aducem satisfacție maximă clienților noștri, am hotărât să înființăm o echipă specializată în crearea de mobilă la comandă.

Pasiunea noastră pentru design și arta meșteșugurilor ne-a inspirat să ne concentrăm pe fiecare detaliu și să oferim produse care să îndeplinească cele mai înalte standarde.

Ne distingem prin abordarea atentă la detalii și atenția acordată nevoilor și preferințelor individuale ale fiecărui client. Inspirându-ne din estetica modernă și clasică, creăm piese de mobilier care se integrează perfect în orice mediu.

Indiferent de complexitatea proiectului sau preferințele individuale, suntem dedicați să transformăm visele clienților noștri în realitate. Cu materiale de cea mai înaltă calitate și tehnici de producție avansate, mobilierul nostru la comandă este creat pentru a rezista în timp și a depăși așteptările.

Suntem mandrii de infintarea acestei echipa si suntem nerăbdători să continuăm să oferim soluții de mobilare personalizate, rafinate și cu un design inovator. La noi, fiecare detaliu contează, iar satisfacția clienților noștri este motorul nostru în călătoria noastră creativă.

Cateva statistici despre activitatea noastra

Ani de experienta
0
Proiecte realizate
0
Servicii complete
0 %
Clienti multumiti
0 %

Cine suntem

cateva cuvinte despre noi

Istoria brandului nostru

Matea Marius

Matea Marius

Nita Andrei Catalin

Nita Andrei Catalin

Echipa noastra

Echipa profesionista

Suntem o echipa tanara, cu viziune comuna, concentrata pe atingerea obiectivelor si rezultatelor propuse. Fiecare membru al echipei contribuie la volumul de munca si intelege pe deplin care sunt responsabilitatile lui, unde organizarea este esentiala pentru buna desfasurare a lucrurilor.Suntem o echipa tanara, cu viziune comuna, concentrata pe atingerea obiectivelor si rezultatelor propuse. Fiecare membru al echipei contribuie la volumul de munca si intelege pe deplin care sunt responsabilitatile lui, unde organizarea este esentiala pentru buna desfasurare a lucrurilor.

Oferim servicii complete de proiectare, executie, transport si montaj al mobilierului la comanda.

Meniu

Quick Links

program

Executam mobilier la comanda in functie de specificatiile clientului.

© 2023 Copyright Wood Panel Project

Created by BBQS